Consulent kinderpsychologie 

 

Soms maak je je zorgen om je kind. Het vraagt als ouder dan ook moed om hulp te zoeken. Het kan dan aangenaam zijn om gehoor en begrip te krijgen.

De band en samenwerking met jullie als ouders is voor mij van fundamenteel belang. Samen leren we de belevingswereld van uw kind beter begrijpen. We gaan op zoek naar de juiste tools en handvaten waarmee jullie uw kind beter kunnen bijstaan.

 

 

Kindercoaching is een laagdrempelige, vorm van begeleiding voor kinderen en jongeren die het even moeilijk hebben met bepaalde situaties, zich door omstandigheden niet lekker in hun vel voelen en daardoor hun evenwicht zoek zijn.

Essentieel bij kindercoaching is dat jouw kind centraal staat, het proces vertrekt daarom vanuit het kind zelf. Kindercoaching is erop gericht kinderen op een positieve manier bewust te maken van bepaalde processen. Gebruik makend van verschillende werkvormen én door kinderen hun eigen talenten te laten ontdekken, leren we ze die vaardigheden te ontwikkelen om te zoeken naar een  oplossing voor het probleem. Door het gebruiken en aanleren van verschillende technieken krijgen kinderen meer zelfvertrouwen in bestaande en nieuwe situaties. 

 

 

Herkenbare gedragingen

 

 

Herken je één of meerdere gedragingen waar jij je als ouder zorgen om maakt?

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.