iCare-Technic 

Administratieve ondersteuning

Digitale training en begeleiding

We zijn verheugd om ons gloednieuwe dienstverlening iCare-Technic aan te kondigen, dat is voortgekomen uit onze jarenlange ervaring in de thuisverpleging.

Met de snelle vooruitgang van digitale technologie merken we dat sommige mensen te maken hebben met beperkte vervoermiddelen of alternatieven, het verdwijnen van banken en drukker verkeer.

We willen graag een helpende hand bieden aan kwetsbare groepen, zoals onze geliefde ouderen, die vaak worden uitgesloten en extra hulp nodig hebben.

We begrijpen dat zij te maken hebben met fysieke beperkingen zoals visuele beperkingen, motorische uitdagingen en mobiliteitsbeperkingen.

We begrijpen ook dat gezondheidsproblemen zoals hartziekten, longproblemen, artritis, pijn, kortademigheid, evenwichtsstoornissen en cognitieve problemen het dagelijkse leven kunnen bemoeilijken.

 

Daarom zijn we er trots op om onze diensten aan te bieden om deze kwetsbare groepen te helpen bij de digitale hindernissen waar ze mee te maken hebben.

We begrijpen dat het niet alleen gaat om het leren omgaan met technologie, maar ook om het verlichten van de dagelijkse taken en stress die gepaard gaan met administratieve taken.

Daarom bieden we maandelijkse hulp aan bij het betalen van rekeningen, het bijhouden van administratie en andere taken die vaak als een hele uitdaging worden ervaren.

We willen niet alleen de kwetsbare groepen zelf ontlasten, maar ook hun familieleden die vaak de verantwoordelijkheid dragen voor deze taken. Door deze last van hun schouders te nemen, kunnen ze zich richten op quality time met hun dierbaren en genieten van kostbare momenten samen.

Bij iCare-Technic geloven we in het helpen van kwetsbare groepen en het verrijken van hun leven. We willen ervoor zorgen dat onze ouderen en kwetsbaren niet worden uitgesloten, maar juist de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Samen kunnen we de digitale obstakels overwinnen, nieuwe mogelijkheden ontdekken en de dagelijkse lasten verlichten.

 

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen, uw administratieve taken te vereenvoudigen! 

 

 

                                               iCare-Technic

Adresgegevens:

i-Care 
Genuastraat 9
8380 Zeebrugge

tel 0474/12.09.87