Kelly

Mijn naam is Kelly, verpleegster in hart en nieren. Dit beroep koos mij i.p.v. andersom. Sinds klein meisje stond ik altijd in de eerste rij om mijn hulp aan te bieden. 

Gedurende me tienerjaren bood ik hulp aan in lokale woonzorgcentra's en ziekehuizen.

De liefde en passie voor zorgafhankelijke mensen is de rode draad in mijn leven. Het sprak voor zich dat ik iets in de zorg moest doen. 

Met veel liefde voor de mens startte ik mijn droom als zelfstandige verpleegkundige. Waar ik de nodige tijd en aandacht kan bieden aan de zorgvrager zijn lichaamlijke en geestelijke noden, zodoende hij/zij steeds met de juiste en warme zorgen kan omarmt worden.

De naam I-Care spreekt voor zich ♡

 

  • Oprichter iCare Thuisverpleging
  • Psychologische consulente
  • Kindercoach

Gwenny

 

Hallo,

Mijn naam is Gwenny, ik ben 38 jaar.

Sinds 2017 ben ik verpleegkundige in hart en nieren. Een (late) roeping en een kans die ik met beide handen kon grijpen.

Sedert maart 2017 ben ik tewerkgesteld op een acute geriatrische dienst. Daar kon ik mijn kennis verruimen omtrent de soorten pathologieën en gespecialiseerde zorg zoals:
- dementie,
- parkinson,
- alzheimer,
- valproblematiek en complexe breuken 
- ouderen met een cva en tia accident 
- ouderen met psychische problemen
- en zoveel meer …

Sinds 1 oktober 2021 ben ik gestart bij I-Care thuisverpleging als zelfstandige verpleegkundige om samen met Kelly een warme, liefdevolle, zorgzame, hoopvolle zorg in de thuiscontext te kunnen aanbieden.
Waar jij en je mantelzorger betrokkenheid hebben in de zorg. Met een luisterend oor, een lach en een traan.

Vele groetjes Gwenny

 

Sharona