Therapie / coaching 

 

Kennismaking - gratis

Wenst u graag wat meer info dan kan dat met een vrijblijvend kosteloos kennismakingsgesprek waarin we samen bekijken of ik als kindercoach iets kan betekenen voor uw kind. Hebben we beiden een goed gevoel na dit gesprek, maken we een afspraak voor een intake gesprek.

 

 

 

Intakegesprek – 60,00 euro (duur +/- 1,5uur)

Indien u heeft aangegeven het coachingsgesprek te willen starten, spreken we een datum af voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek kijk ik mee door jullie bril naar hoe jullie je kind zien en wat jullie hulpvraag is. Jongeren vanaf 16 jaar mogen mits goedkeuring van ouders dit intakegesprek ook zonder ouders doen. Het intakegesprek verplicht u tot niets, het kan ook inhouden dat ik u doorverwijs naar een meer passende vorm van hulpverlening.

 

 
Coaching 
40 euro voor een sessie van 50 min.

Na de intake komt uw kind of jongere voor de sessies bij mij in de praktijk of kom ik aan huis. De eerste sessies staan in het teken van het bieden van vertrouwen en veiligheid. Ieder kind is uniek , dus ook de aanpak is nooit hetzelfde, het wordt aangepast aan de behoefte van het kind. Zo ga ik samen met jouw kind op zoek naar de juiste methoden en technieken, rekening houdend met de behoefte en belevingswereld van het kind. Spelenderwijs worden kwaliteiten en talenten ontdekt en leert het kind vanuit zijn eigen kracht problemen zelf op te lossen of die problemen draaglijk en hanteerbaar te maken. 

 

 

 

 
Evaluatiegesprek – 45 euro

Tijdens het evaluatiegesprek wordt het groeiproces en voortgang besproken en evalueren we het hele traject. Wanneer uw kind zich weer goed voelt en controle heeft over het probleem, ronden we de sessies af.